-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Moćna balada najavljuje album Lykke Li (video)

Moćna balada najavljuje album Lykke Li (video)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

lykke_liAlbum “I Never Learn” koji će u celosti činiti moćne balade Lykke Li je najavila video spotom za pesmu “Love Me Like I’m Not Made Of Stone“.

“I Never Learn” najavljen je za 5. maj preko izdavačke kuće Atlantic. Inspirisan je delimično njenim raskidom sa momkom. “Uvek je o meni i krivici i stidu i patnji i ponosu i zabuni oko toga da si žena”, rekla je pevačica. “Uvek se osećam kao da sam delimično neshvaćena. Kao žena vam sude o izgledu ili o stvarima koje me zapravo ne zanimaju. Ako ništa drugo, želim da budem viđena kao kantautorka radije nego pop umetnica”.

Dodatno disk će obuhvatiti “intenzivni period” bivstvovanja žene u svojim 20im godinama. Za svoj album Lijeva kaže da je logičan naslednik debija “Youth Novels” i pratećeg “Wounded Rhymes“. “Vidim svoje albume kao trilogiju, sa Youth Novels kao prvim i nadam se ovim kao poslednjim u ovom poglavlju”, rekla je Lykke za NME.

Produciraju ga Bjorn Itling (Peter Björn and John), Greg Kurstin i sama pevačica. Video spot u režiji Tarika Salea pogledajte u nastavku: