-

Misfits na okupu: Glenn Danzig i Jerry Only zakopali ratnu sjekiru

misfits-reunionOriginalni vokal Misfitsa, Glenn Danzig, i basist Jerry Only napokon su izgladili odnose te će nakon 30 godina zajedno nastupiti u rujnu na Riot Festu u Denveru i Chicagu.

Iako su Jerryev mlađi brat, gitarist Doyle Wolfgang Von Frankenstein i Danzig već odradili seriju koncerata 2004. i 2005., do ‘reuniona’ Danziga i Onlya sada će prvi puta doći upravo na spomenutom festivalu. Za sada jedino nije poznato tko će se nalaziti na bubnjarskom mjestu.

Usprkos godinama javnih legalnih drama i gorčine zbog dugog niza tužbi vezanih za zaštitne znakove benda i ‘merchandisea’, Only je za Rolling Stone izjavio kako nisu nikada bili neprijatelji, već samo suparnici.

Bend iduće godine slavi 40. rođendan, ali sada su u Jerryevu vidokrugu samo nastupi u Denveru i Chicagu. „Ako dođemo do drugog nastupa, jebeno sam sretan čovjek“ rekao je Only i nadodao: „Kada staviš dva tigra u kavez, to je problem. Trebalo mi je 39 godina da to shvatim“. Danzig, koji je uvijek govorio da se reunion ‘nikada neće dogoditi’, za Rolling Stone je rekao „Možda se ne bi nikada dogodilo, ali će se dogoditi za barem dva nastupa. Vidjet ćemo kako će proći. Moguće da će voditi prema nekom drugom radu, ali tko zna kako će sve ispasti“ te nadodaje „Mislim da neće biti katastrofa; mislim da će biti nevjerojatno.“

Najnovije vesti

Izdvajamo