-

Mike Patton otpevao špicu za video igru „Nindža kornjače“

Faith no more

Mnoge generacije su odrastale uz animirani film i avanture Leonarda, Mikelanđela, Donatela i Rafaela, u borbi za spasenje sveta od Šredera i njegovog klana Nindža stopala.

Pored autentične priče i crtanja, samu animiranu seriju pratila je zabavna špica sa prepoznatljivom melodijom i pevljivim tekstom. Još od prvog pojavljivanja na TV ekranima 1987. godine, četvorica šašavih kornjača sa drevnim veštinama Japanskih nindži, osvojila su srca mladih ljudi širom sveta.

Originalnu muzičku temu za najavnu špicu animirane serije stvorio je Chuck Lorre, tvorac i producent popularnih TV serija The Two And A Half Man, The Big Beng Theory i mnogih drugih.

Danas, za potrebe nove video igre Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, svoj glas za naslovnu numeru pozajmio je niko drugi nego legendarni pevač Mike Patton, frontmen grupa Faith No More, Mr. Bungle, Tomahawk, Dead Cross i Fantômas itd.

Patton peva donekle izmenjenu verziju popularne pesme, ali sam stih poput “heroes in a half shell“ u njegovom izvođenju zvuči snažno, ubedljivo i osvežavajuće.

Najnovije vesti

Izdvajamo