-

Metallica objavila reizdanje kultnog albuma „Master Of Puppets“

Legendarni američki hevi metal bend Metallica objavio je bogato reizdanje kultong albuma „Master Of Puppets„.

Članovi benda su iznenadili fanove širom sveta objavom da će rezdanje albuma iz 1986. godine biti bogato. “Master of Puppets” reizdanje je u fizičkom obliku dostupno u standard LP, Standard CD, 3 CD Expanded Edition, i Limited Edition Deluxe Box Set verzijama, dok je u digitalnom obliku  dostupno u Standard CD (stream/download), 3 CD Expanded Edition (download only), i Digital Deluxe Box Set (stream/download) verzijama.

Expanded verzija izdanja sadržati i do sada neobjavljene snimke, koje uključuju i demo-materijale, prve verzije mixeva, intervjue, live-snimke, kao i bogati booklet sa 28 stranica. Limited Edition Deluxe Box Set sadržati hardcover knjigu sa do sada neobjavljenim fotografijama, intervjuima, 3 LP izdanja, 10 CD-a, dva DVD-a, kao i rukom ispisane tekstove pesama.

Metallica je album “Master Of Puppets” originalno objavila u martu1986. godine i ovaj album je postao prvi platinasti album benda. Prošle godine je album postao i prvi metal-album koji je uključen u National Recording Registry of the Library of Congress, čime je postao umetnički rad kojem se odaje počast „kulturnog, istorijskog ili estetskog značenja“.

Najnovije vesti

Izdvajamo