fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Merge Records prekinuo saradnju sa Ianom Svenoniusom nakon njegovog priznanja o nedoličnom ponašanju...

Merge Records prekinuo saradnju sa Ianom Svenoniusom nakon njegovog priznanja o nedoličnom ponašanju prema ženama

Ian SvenoniusMerge Recrods je prekinuo saradnju sa Ianom Svenoniusom, frontmenom bendova kao što su The Nation of Ulysses, The Make-Up, Chain and the Gang, and Escape-ism, nakon što je priznao predatorsko ponašanje.

U Twitter postu objavljenom 24. jula, a koji je od tada obrisan, Svenonius je priznao dela koja su “totalno nedolična prema ženama”.

“Želim da iskoristim ovaj forum kako bih podržao ljude da progovore zbog iskorenjivanja nasilničkog predatorskog ponašanja i da sam, takođe, ja apsolutno jedan od krivaca”, napisao je Svenonius. “Da sam se, kroz svoju narcisoidnost, egoizam i nepromišljenost, ponašao kao nakaza. Da sam ljude do kojih mi je stalo i koje poštujem učinio da se osećaju užasno i da sam se ponašao totalno neprikladno prema ženama”.

Kao odgovor, Merge Records je “raščistio” sa muzičarem i “povukao njegov katalog iz webstora, fizičke distribucije i streaming/download servisa.”

Najnovije vesti

Izdvajamo