-

Majka sa Novog Zelanda nazvala svoju decu Metallica, Slayer i Pantera

Metallica
Metallica

Novozelandski novinar i autor dokumentarnih filmova David Farrier (Netfliks-ov „Mračni turista“), objavio je na svom Twitter nalogu vest da je majka sa Novog Zelanda navodno svoju decu nazvala Metallica, Slayer i Pantera.

„Ponosan što izveštavam da je majka sa Novog Zelanda svoju decu nazvala Metallica, Pantera i Slayer“, napisao je Farrier na svom Tvitteru. „Rekla mi je:„ Nije lako podići tri najteža benda “.

Farrier je dalje rekao da je video izvode iz matične knjige rođenih za svo troje dece i priznao da je u početku bio sumnjičav, posebno nakon što je primetio da je Metallica imala srednje ime „And Justice For All“, u čast četvrtog albuma benda.

Obratio sam se generalnom sekretaru, pitajući ga da li postoje ograničenja za davanje imena bebama po imenima bendova ili albumima“, napisao je Farrier. Novozelandski generalni sekretar Džef Montgomeri odgovorio je da „ne postoje ograničenja za imenovanje beba po bendovima ili albumima, sve dok se reč koja se koristi generalno ne smatra uvredljivom ili ne podseća na zvanični čin ili titulu“.

Farrier je podelio fotografiju žene i uključio sledeću poruku: „Mislim da je važno napomenuti (kao što možete videti na fotografiji u mom članku) da je ova majka takođe veliki ljubitelj samostrela, koji su takođe zaista metalni, i ona je zaslužuje naše potpuno i potpuno poštovanje zbog ovoga (i zbog vaspitanja troje dece) “.

Najnovije vesti

Izdvajamo