fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Madonna nam donosi novi osnažujući singl

Madonna nam donosi novi osnažujući singl

MadonnaPolitički orijentisana himna sadrži delove govora o nužnosti kontrole oružja u Americi koji je prošle godine održala Emma Gonzalez.

Nakon što je nastupila na manifestaciji Billboard Music Awards, Madonna je objavila novu pesmu „I rise“ koja je ujedno i poslednja pesma na njenom novom albumu „Madame X“ čiji izlazak očekujemo 14. juna.

„I rise“ počinje isečkom iz govora učenice Emme Gonzalez koji je nastao u februaru prošle godine kao odgovor na stravičan zločin u školi „Stoneman Douglas“ u kom je iz automatskog oružja ubijeno 17 ljudi.

U saopštenju Madonna kaže da je pesma  „I rise“  njen način da da glas svim marginalizovanim ljudima koji nemaju priliku da kažu ono što misle. Madonna dodaje : „ Ove godine je pedeset godina od početka borbe za LGBT prava i nadam se da ova pesma ohrabruje sve ljude da budu ono što jesu, da govore ono što misle i da vole sebe!“

„I rise“ je ugledala svetlost dana tačno jedan dan uoči 30. jubilarne dodele GLAAD Media Awards u Njujorku, gde je Madonna primila nagradu „Pobornik promena“.

„Madame X“ stiže 14. juna  i sadrži pesme na kojima je Madonna radila sa umetnicima kao što su : Maluma, Quavo iz grupe Migos, Swae Lee, Diplo i Mike Dean.

Spisak pesama koje će se naći na Madonninom novom albumu:

 1. Medellín (feat. Medellín)
 2. Dark Ballet
 3. God Control
 4. Future (feat. Quavo)
 5. Batuka
 6. Killers Who Are Partying
 7. Crave (feat. Swae Lee)
 8. Crazy
 9. Come Alive
 10. Extreme Occident
 11. Faz Gostoso (feat. Anitta)
 12. Bitch I’m Loca (feat. Maluma)
 13. I Don’t Search I Find
 14. Looking for Mercy
 15. I Rise