-

NaslovnaVestiVesti iz svetaLive Nation najavljuje veliku koncertnu sezonu sledeće godine

Live Nation najavljuje veliku koncertnu sezonu sledeće godine

Tom Odell Tvornica Kulture Zagreb

Izvršni direktor koncertnog giganta Live Nation rekao je da očekuju da će svladati prepreke koje postavlja koronavirus kako bi sledećeg leta bila spremna za koncerte.

Kako IQMag izveštava, izvršni direktor Michael Rapino ostaje optimističan prema radu kompanije sledeće godine nakon što ga je ohrabrio mali broj obožavatelja koji su vratili ulaznice i ostvarili povrat novca, kao i snažna festivalska prodaja za sledeće leto.

Dodao je da obožavatelji mogu “očekivati koncerte u punom jeku sledećeg leta” nakon što su obećali da će sprovesti niz mera kako bi osigurali sigurnost tokom perioda pandemije koronavirusa.

“Postavljamo standarde koji će fanovima, bendovima, timovima i izvođačima pružiti mir prije, tokom i nakon koncerta, od postupaka za sanaciju prostora do pravila prilagođenih posetiocima, kupovine ulaznica i najnovijih mogućnosti testiranja,“ izjavio je Rapino.

Međutim, takođe je rekao da “put ka živoj muzici neće biti pravolinijski” i insistirao je na tome da će kompanija “zadržati fleksibilnost i usredsrediti se na inovacije” do dugo očekivanog povratka muzike uživo.

Posljednji Rapinovi komentari dolaze nakon što je rekao da očekuje “veliku letnju sezonu na otvorenom” za sledeću godinu.

„Naša očekivanja velike letnje sezone na otvorenom 2021. ojačana su i time što dve trećine obožavatelja zadržavaju karte za otkazane festivale kako bi mogli da idu na koncerte sljedeće godine, zajedno sa zastupljenom ranom prodajom ulaznica za festivale u Velikoj Britaniji narednog leta, ” rekao Rapin i dodao: “Na primer, Download i Isle of Wight po prodaji koračaju daleko ispred prošle godine.”

Za kraj je rekao kako smatra se da bi sistem testiranja mogao biti sastavni deo budućnosti festivala.

Najnovije vesti

Izdvajamo