-

NaslovnaVestiVesti iz svetaLive Nation isprobava koncerte na distanci

Live Nation isprobava koncerte na distanci

Američka kompanija za organizovanje događaja Live Nation palnira dva koncerta na distanci koja će se održati na Novom Zelandu.

Koncerti će biti održani pod imenom “Ponovo zajedno”, i prvi će biti održan 29. maja u Auckland dvorani The Tuning Fork.

Ovo će biti prvi muzički događaju uživo od početka pandemije koronavirusa, a u serijalu će učestvovati mnogi izvođači sa Novog Zelanda.

U petak će nastupati komičari Urzila Carlson, Ray O’Leary, Ruby Esther i Nicka Rado, a u subotu će nastupati soul pevačica Hollie Smith. Događaji su ograničeni na sto posetioca koji će biti podvrgnuti merenju temperature po ulasku u dvoranu a osoblje će nositi zaštitne maske i rukavice.

Predsednik Live Nation kompanije na Novom Zelandu, Stuart Clumpas rekao je da je uzbuđen zbog organizacije događaja. “Sigurnost naših umetnika, publike i osoblja je naš glavni fokus na svim live događajima, a posebno u ovom trenutku. Naše osoblje naporno radi na otvaranju vrata javnosti i cilj nam je da pružimo ne samo sjajno iskustvo nastupa, već i ono koje se pridržava svih zdravstvenih i sigurnosnih mera opreza”.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo