-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Linkin Park objavili pesmu "Rebellion" sa Daronom Malakian iz System of A Down

Linkin Park objavili pesmu “Rebellion” sa Daronom Malakian iz System of A Down

Gordan Lazinica

Funkcija: Novinar/Recenzent

Sebe vidi kao: Srećnog i uspešnog kompozitora/muzičara jednog dana.

Moto: "If you can't handle the failure, then I don't think that success is an option." (Devin Townsend)

Chester-Bennington-Daron-Malakian

Linkin Park je objavio lyrics video za novu, četvrtu po redu objavljenu, pesmu pod nazivom “Rebellion” sa predstojećeg novog albuma “The Hunting Party“.

Na pesmi gostuje čuveni gitarista i pevač System of a Downa, Daron Malakian. Uticaji Malakiana su i više nego prepoznatljivi, do tog nivoa da se čini kao da je pesma pre sa nekog S.O.A.D. izdanja nego seksteta iz Agoura Hillsa.

Kao i na prethodnom video snimku za pesmu “Wastelands“, bend je koristio minimalistički pristup, gde je moguće videti samo tekst bele boje na crnoj pozadini. Pre “Rebelliona”, objavljene su pesme “Wastelands”, “Until it’s Gone” i “Guilty All the Same“. Album se očekuje 17. juna i može se poručiti preko interneta.

Trenutno je aktuelno i takmičenje u kome je moguće osvojiti deluks izdanje, uz koje je moguće dobiti gitaru, kao i karte za koncert. Linkin Park je ovog leta moguće čuti i videti na “Carnivores” turneji zajedno sa 30 Seconds to Mars i AFI. Očekuje se i nastup na Download festivalu, na kom bi trebalo da izvedu legendarni album “Hybrid Theory” u celosti.