-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Linkin Park najavili dosta gitarskih solaža na albumu

Linkin Park najavili dosta gitarskih solaža na albumu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

linkin_parkGitarista Linkin Parka Bred Delson najavio je da će novi bendov album imati dosta gitarskih solaža.

“Ovo dolazi od nekog koga su ranije citirali kako govori da ih mrzi”, rekao je Bred za Music Radar, misleći na solaže. “Nije da ih mrzim kao slušalac; jednostavno ne želim da ih sviram; izbegavao sam gitarske soloe. Ranije, osećao sam kao da pesme koje smo pravili esteski ih nisu želele. Ova nova bačva pesama, meni, uvek traži solaže. Osećam kao da svaka pesma ima jednu”.

Bend već nekoliko meseci radi na novo albumu, a već su objavili prvi singl “Guilty All The Same” na kojoj su sarađivali sa poznatim MC Rakimom. “Želeli smo da novu muziku objavime pre nego kasnije. Tajming se osećao pravim za ovu pesmu. Završili smo dve pesme relativno rano i Guilty All The Same se čini da informiše o duhu ploče. Za nas, to je savršen uvod koji nudi da postavi ton albuma u celosti”, dodao je gitarista.

Prema ranijim objavama Majka Šinode album se može očekivati pre njihovog koncerta na Download festivalu u junu. Ono što Šinoda dalje objavljuje u vezi detalja jesu različiti pristupi u odnosu na prethodna izdanja. Korišćen je novi studio, nasuprot većini drugih izdanja koja su našla svoje mesto u istom studijskom prostou. Takođe, nasuprot prisustvu producenta na ranijim albumima, ovo izdanje će biti finansirano od strane benda. Linkin Park obično komponuje album u vrlo organizovanom režimu, ali će ovaj album pratiti dosta slobodniji pristup, uz mnogo free form jammminga i dosta eksperimentalnog pristupa.