-

NaslovnaVestiVesti iz svetaLesoir objavio svoj četvrti album "Latitude"

Lesoir objavio svoj četvrti album “Latitude”

Holandski progressive rock sastav Lesoir nedavno je objavio svoj četvrti studijski album pod nazivom “Latitude”, za nemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music.

Prvi singl sa ovog izdanja je emotivna pesma “Gone And Forgotten” za koju je snimljen i video. Odličnu produkciju i miks albuma potpisuju John Cornfield, čije delo smo mogli videti i kod bendova Muse, Ride, The Stone Roses, i Bruce Soord koji je radio sa The Pineapple Thief, Katatonia, Opeth.

Bend čine Maartje (vokal, flauta, piano), Eleën (vokal, gitara, klavijature, perkusije), Ingo (gitara), Bob (bubanj) i Ingo (bas). Bend je pod uticajem bendova kao što su Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson i The Gathering, radio na svom novom albumu, koji predstavlja dinamičan i moderan pro-rock jednako začinjen i nežnim gudačima i snažnim gitarskim rifovima.

Lesoir je počeo sa radom 2010. godine i do sada su imali brojne uspešne koncerte po Evropi i Aziji. Nastupali su i kao specijalni gosti bendovima Karnivool, Delain, The Gathering, Within Temptation, Evergrey, The Gentle Storm i The Pineapple Thief.

“Latitude” spisak pesama:

1. Modern Goddess
2. In The Game
3. Icon
4. In Their Eyes
5. Gone And Forgotten
6. Eden’s Garden
7. Zeros And Ones
8. Kissed By Sunlight
9. Cheap Trade
10. Comforting Rain
11. Latitude
12. Faith Is
13. Cradle Song