fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Lamb of God pripremaju 8. album

Lamb of God pripremaju 8. album

Danilo Ašanin
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Čoveka u stalnoj potrazi za novim muzičkim žanrovima i bendovima vrednim slušanja. Moto: Play the game.. but don't let the game play you!

lamb-of-godU intervjuu za internet radio stanicu Liquid Metal, bubnjar američkog metal benda Lamb of God, Chris Adler, rekao da je osmi po redu album ovog benda u pripremi.

Kako je ranije najavljeno, na novom albumu će se naći tekstovi koje je frontmen benda Randy Blythe pisao dok je bio u pritvoru zbog navodnog ubistva 19-ogodišnjeg fana u Češkoj. Knjiga o njegovim iskustvima i mislima dok je bio u pritvoru će najverovatnije biti objavljena tokom 2015. godine, zajedno sa novim albumom Lamb of Goda.

“Kao što dolikuje, svi su nestrpljivi i jedva čekaju da zasviraju. I to nije ono ‘E ajde, Vili ima jednu ideju, Mark ima drugu, napravićemo nešto’. Obojica su došli na probu sa pedesetak različitih pesama”, rekao je Adler.

“Najbolja stvar je analiza svih ovih ideja, koje su inače sjajne, i osećaj kad možete reći ‘Okej, imamo dosta materijala. Ajde da uzmemo prvih deset, možda petnaest ili dvadeset, i da radimo sa tim.’. A onda se svi uznemirimo jer je 42. stvar imala baš ono što odgovara. Snimanje albuma je veliki proces, probleme rešavamo usput.”

Konkretni detalji samog albuma, kao i datum objave, još uvek nisu poznati. Svoj poslednji album, “Resolution“, objavili su 20. januara 2012. godine za izdavačku kuću Roadrunner Records.

U nastavku možete preslušati ceo album, koji je izašao pre skoro tri godine: