Kylesa najavili novi album i objavili prvi singl

kylesa

Američki heavy rockeri Kylesa ovaj su tjedan potvrdili da njihov dugo anticipirani sedmi studijski album “Exhausting Fire” izlazi krajem godine.

Tijekom 14-godišnje karijere, Kylesa je bend koji je definitivno dosta eksperimentirao sa svojim zvukom i evoluirao iz crust punka, preko sludge i stoner metala u heavy rock psihodeliju. Od 2009. godine, bendu se zaredalo više odličnih albuma, počevši s jednim od njihovih najboljih “Static Tensions” i gotovo jednako dobro primljenog “Spiral Shadows” iz 2010.

Posljednji album “Ultraviolet” iz 2013. kojeg krasi esencijalno drukčiji zvuk, svejedno je bio odlično prihvaćen među slušateljima Kylese kao i među glazbenim kritičarima. No, prema riječima Laure Pleasants koja je uz Philipa Copea stalna gitaristica i pjevačica, bend se odlučio vratiti heavy rock zvuku s prijašnjih albuma, što će demonstrirati na svom sedmom studijskom uratku pod nazivom “Exhausting Fire”.

“Exhausting Fire” službeno će izaći 2. listopada za diskografsku kuću Season of Mist na čijem je Soundcloud profilu već moguće preslušavanje i prve pjesme s albuma, “Lost and Confused”.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/216174631″]

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.