-

Kaiser Chiefs ponovo zaigrali na „How 2 Dance“

Kaiser Chiefs, trenutno na velikoj UK turneji, konačno su obradovali novim materijalom, tačnije singlom „How 2 Dance“, koji služi kao najava za novi album, čiji je izlazak planiran tokom sledeće godine.

Inspirisana sesijama sa Nileom Rodgersom, frontmenom kultnog disco sastava Chic, traka je deo serije pesama, čije snimanje bend namerava da privede kraju sledećeg meseca. Frontmen Ricky Wilson je takođe dao izjavu za NME povodom budućeg albuma: „Pretpostavljam da ćemo imati nešto ranije sledeće godine. Ali sve je mnogo drugačije od onoga što je bilo. Nemamo nikakav domaći da predamo – nije kao u školi. Nema vremenskih ograničenja, i mogu da radim šta ja hoću. Ali prptpostavljam da bih voleo da ploča izađe sledeće godine“.

Izrazivši kako mu je drago kako su manje-više slobodni od potrebe za potpisivanjem ugovora s izdavačkim kućama, Ricky je najavio da je nove pesme, uključujući i ovaj singl, producirao Amir Amor, član sastava Rudimental, opisujući zajedničko snimanje kao opušten proces koji svima dolazi prirodno.

Najnovije vesti

Izdvajamo