fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Judas Priest završavaju novi album

Judas Priest završavaju novi album

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Popularni heavy metal bend Judas Priest u sastavu Roba Halforda (glavni vokal), Glenna Tiptona (gitara), Richija Faulknera (gitara), Iana Hilla (bas-gitara) te Scotta Travisa (bubnjevi), osim što je najavio novu turneju po Sjevernoj Americi, početkom 2018. godine objavit će i novi studijski album značajnog imena ,,Firepower”.

Rob Halford kaže da će nadolazeći album sadržati neke od njihovih najjačih materijala do sada. ,,Bez sumnje, ovaj je album dio našeg najproduktivnijeg i najboljeg rada”, izjavio je na jednom od svojih intervjua. ,,I dalje stvaramo glazbu radi vlastitog zadovoljstva i užitka, ali sve bi to bilo nemoguće da nema publike koja i u današnjim vremenima sluša i cijeni metal glazbu”, nastavlja Halford. ,,Izazov pronalaženja novog riffa i nove melodije uvijek je predivan osjećaj.”

Koliko je bend zaista uživao nakon dugo vremena stvarajući novi album vjerojatno će se saznati sredinom ožujka iduće godine, kada se i pretpostavlja da bi album mogao izaći, a kada bend ujedno i započinje svoju cjelokupnu turneju.