fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Judas Priest od korica do korica: 50 Heavy Metal Years

Judas Priest od korica do korica: 50 Heavy Metal Years

Britanski legendarni heavy metal bend, Judas Priest, povodom jubileja od 50 godina postojanja na svetskoj heavy metal sceni, predstavio je  presek karijere duge pola veka u vidu knjige pod nazivom “Judas Priest: 50 Heavy Metal Years”.

Knjigu je sačinio fotograf Ross Halfin,u saradnji sa Neil Zlozowerom, Markom Weissom, Finom Costellom, Oliverom Halfinom i dr., a ista će biti objavljena putem izdavačke kuće “Rufus Publications”.

Knjiga sadrži 648 strana i obiluje fotografijama iz bogate karijere Priesta, a sam doprinos istoj dali su članovi grupe Rob Halford, Glenn Tipton, Ian Hill, Richie Faulkner i Scott Travis, koji su napisali kratke izjave o emocijama koje gaje prema ovom bendu.

Zanimljivu pozadinu za naslovnu stranu uradio je dugogodišnji saradnik grupe Judas Priest Mark Wilkinson, koji je sarađivao sa grupama kao što su Iron Maiden, Marilion itd.

Knjiga će se naći u predprodaji na zvaničnom sajtu izdavačke kuće “Rufus Publications”, 11 septembra, dok će se u redovnoj prodaji naći od 25. decembra.

Ono što je zanimljivo jeste da će se knjiga štampati u četiri edicije, i to: 50 Heavy Metal Years – The Standard Edition; 50 Heavy Metal Years – The Deluxe Edition;50 Heavy Metal Years – The Glenn Tipton Parkinson’s Foundation Charity Edition i 50 Heavy Metal Years – The Epic Leather and Metal Edition. 

Cene se kreću zavisno od vrste edicije od 79 funti do čitavih 495 funti.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo