-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta John Frusciante lansirao novi album "Enclosure"

John Frusciante lansirao novi album “Enclosure”

john_fruscianteJohn Frusciante bivši gitarista Pepersa bukvalno je lansirao svoj novi album pod nazivom “Enclosure”. Fanovi širom celog sveta pomoću aplikacije koju su razvili Fruscianteovi saradnici iz brazilske marketinške agencije Loducca moći će da prate kretanje satelita Sat-JF14 koji je 29. marta, u saradnji sa kompanijom Interobital Systems, lansiran u svemir i na kome se nalazi album.

Kada se satelit nađe iznad geografskog područja korisnici aplikacije moći će da ga otključaju i besplatno downloaduju. Saltelit Sat-JF14 takođe omogućava fanovima ćaskanje i razmenjivanje utisaka nakon preslušavanja albuma.

“Ova saradnja sa Johnom Fruscianteom predstavlja novo poglavlje u našoj potrazi za kosmičkom vezom između nauke i umetnosti” izjavila je Randa Milliron, predstavnica kompanije Interorbital Systems. “Uzbuđeni smo što naša tehnologija može da doprinese distribuciji “Enclosurea” koji je muzičko remek-delo”.

Iako je neko još juče, na žalost ili na sreću, rešio da pokvari igru te je ceo album dostupan za slušanje na you tubeu, ovo je svakako odlična i nadasve kreativna promocija istog.