-

NaslovnaVestiVesti iz svetaJack White podelio tizer novog albuma

Jack White podelio tizer novog albuma

Američki muzičar Jack White objavio je tizer za njegov najnoviji album pod imenom “Boarding House Reach”

White je otkrio da radi na novoj muzici za koju kaže da bi bila dobra “muzika za baštovanstvo, dobra krovna muzika ili muzika za nabadanje u uličicama”. On je u zvaničnom saopštenju otkrio i da je novi album skoro gotov i da će biti bizaran. Prema nezvaničnim informacijama novi album će izaći u prvoj polovini 2018. godine, ali to još uvek nije potvrđeno od strane Whitea.

Video se sastoji od kratkih segmenata pesama i pratećih vizuelnih detalja i režirao ga je sam Jack White, dok je za kameru i editing bio zadužen Brad Holland. Što se muzičke strane videa tiče, ona nam pruža uvid u materijal koji je tipičan za Jack White-a, ali i u eksperimente u kakve se ranije nije upuštao. Ako je sudeći po onom što je prikazano, novi album će pored garage rock uticaja sadržati i hip-hop, R&B, ragtime, kao i repovane vokalne deonice koje publika na ranijim izdanjima nije imala prilike da čuje.

Bivši član grupe White Stripes je poslednji solo album “Lazaretto”, objavio 2014. godine a prošle godine je objavio kompilaciju “Acoustic Recordings 1998-2016.”.