-

J Mascisov buldog u spotu Dinosaur Jr

Dinosaur JrDinosurusi muzičke scene, Dinosaur Jr. objavili su prvi video za pesmu “Tiny” sa njihovog novog albuma pod nazivom “Give A Glimpse Of What Yer Not” koji će biti objavljen 5. avgusta za Jagjaguwar.

Muzički spot režirao je proslavljeni reditelj Laurie Collyer (Sherrybaby, Sunlight Jr.) i jednu od glavnih uloga ima Džejev drugar, buldog Beefy.

Reditelj Laurie Collyer izjavio je o saradnji sa Dinosaur Jr.: “Sazrevavši u tzv. grandž eri uvek sam bio pri principima da se neću prodati, da ću ostati veran svom identitetu. Našao sam svoj dom kao čudak u svetu čudaka. Ovo je značilo slušati muziku maksimalno jako – Dinosaur Jr. u stalnoj rotaciji sa mojim ljudima.” – rekao je Laurie i dodao: “Upoznao sam J Mascisa 2012. godine kada smo ga angažovali da komponuje muziku sa moj film, Sunlight Jr., ljubavnu priču između ruševina američkog sna sa Mattom Dillonom i Naomi Watts. Džej je pravi kreativni genije. Posle filma smo postali prijatelji i saznao sam još Džejevih stravstvenih ljubavi sem muzike. Buldozi i vožnja skejta, između ostalog. Kada mi je prijatelj rekao da postoji nešto kao što su buldozi koji voze skejt, došao sam na ideju za Tiny.

Dinosaur Jr. su otkazali evropsku turneju i zagrebački koncert (24. jun) zbog bolesti pevača Džeja Maskisa.

Save

Najnovije vesti

Izdvajamo