-

Interpol najavljuju novi album serijom izložbi „Big Shot City“

Foto: Interpol Instagram

Post-punk revival njujorčani Interpol najavili su seriju „Big Shot City“ događaja širom sveta, radi promocije novog albuma, „The Other Side of Make Believe“, čiji je izlazak najavljen za 15. jul, pod etiketom Matador Records.

Serija egzibicija proteći će u periodu od 12. do 17 jula, u nekim od najvaćnijih svetskih prestonica, sa datumima u Njujorku, Londonu, Tokiju i Meksiko Sitiju. Minimalni promo poster na zvaničnom sajtu najavljuje da će posetioci izložbi moći da nabave ekskluzivni merch, limitirane art-printove i fizička izdanja nove ploče. Uz bend, na njima će takođe prisustvovati čuveni fotograf Atiba Jefferson, kao i predstavnici brenda Brain Dead.

Četiri godine nakon prošlog LP-ja „Marauder“, predvođeni uspavanim, ali harizmatičnim vokalom Paula Banksa, Interpol su novu ploču najavili novim singlovima, „Toni“, „Fables“ i „Something Changed“, kao i propratnim spotovima, naizgled vraćajući bend nešto sanjivijem, i svedenijem zvuku, koji meandrira na nepredivdljiv način i nagrađuje česta ponovna slušanja.

Najnovije vesti

Izdvajamo