-

Iggy Pop i Måneskin udružili snage u novoj verziji singla „I Wanna Be Your Slave“

Iggy Pop Budapest Park Budimpešta

Jedan od najvećih buntovnika rokenrola, Iggy Pop, snimio je sa Italijanima Måneskin novu verziju njihovog singla “I Wanna Be Your Slave”.

Italijanski rokeri, Måneskin, pobednici ovogodišnje Pesme Evrovizije,  ne skrivaju svoje oduševljenje ovom saradnjom:

“Takva je čast do Iggy voli našu muziku i da je prihvatio našu ponudu da sarađujemo. Za nas je bilo dirljivo da ga čujemo kako pred nama peva ”I Wanna Be Your Slave”, tako je moćan osećaj kada tvoju pesmu peva tako velilki umetnik, koji je istovremeno tako otvoren i ljubazan. Odrastali smo slušajući njegovu muziku i on nas je inspirisao da osnujemo bend , ali nam je još uvek neverovatno da smo imali priliku da ga upoznamo i da radimo sa njim”. 

“Maneskin su podigli veliku prašinu, svi pričaju o našoj saradnji”, prokomentarisao je Iggy Pop, stanar  Rock & Roll Hall Of Fame (zajedno sa bendom The Stooges) i dobitnik Gremija za životno delo.

Prema podacima servisa Spotify, Måneskin je jedna je od 13 najslušanijih grupa, koja samo na ovoj platformi mesečno ima preko 51 milion strimova.  Trenutna pozicija benda je preko 2.5 milijardi strimova kombinovanih na svim globalnim platformama.

Najnovije vesti

Izdvajamo