-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Hurts objavili novu pesmu "Some Kind of Heaven"

Hurts objavili novu pesmu “Some Kind of Heaven”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Hurts

Britanski duo, Hurts (koji čine Theo Hutchcraft i Adam Anderson) ponovo su tu sa novim singlom, “Some Kind Of Heaven“, koji zvanično izlazi 31. jula (Columbia Records/Menart).

“Some Kind Of Heaven” je  prvi susret s materijalom njihovog predstojećeg albuma koji je najavljen kasnije ove godine. Hurts su se udružili sa dugogodišnjim saradnikom Jonasom Quantom u produkciji novog singla, spakovanog i odrađenog tako da zvuči  grandiozno. Pop himna u najavi, sa višeslojnim, naglašenim vokalima i intezivno zaraznom melodijom.

Za Hurts ovaj singl je prva nova stvar nakon drugog studijskog albuma “Exile” (2013), kao i fantastično uspešnog  hit singla, “Under Control” koji su uradili zajedno sa Calvinom Harrisom i Alessom.

Svoja prethodna dva studijska albuma, Hurts su prodali u preko 1.2 miliona, dok su njihovi singlovi prodati u oko 3 miliona primeraka širom sveta. Nihovi tiraži su zlatni u Britaniji i Austriji, dvostruko platinasti u Nemačkoj, Finskoj, platinasti u Poljskoj, Švajcarskoj i Rusiji.

Duo Hurts je već dva puta nastupao u Srbiji, u Kombank Areni i na Exit Festivalu, te ima brojnu i odanu fan bazu u našoj zemlji.

Osim saradnje sa pomenutim producentom Jonasom Quantom, Hurts su udružili snage sa cenjenim, Grammyjem ovenčanim producentom, Stuartom Priceom (Madonna, The Killers, Take That), kao i Arielom Rechtshaidom (Haim, Vampire Weekend) ne bi li što bolje oblikovali zvuk budućeg, trećeg studijskog albuma.