-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Highly Suspect objavili video za novu pjesmu “Serotonia“

Highly Suspect objavili video za novu pjesmu “Serotonia“

Highly SuspectNakon što su prošle godine privukli pozornost fantastičnim videom i albumom, Highly Suspect su objavili video za novu pjesmu.

“Mister Asylum” je drugi album po redu rock benda Highly Suspect koji je prošle godine privukao pozornost videom za pjesmu Lydia. Za spot su angažirali Marinu Kazankovu koja je profesionalni ronioc i koja je za potrebe videa držala dah i borila se pod vodom preko četiri minute. I album i pjesma dobili su Grammy nominacije za najbolji rock album i pjesmu.

Highly Suspect sada izdaju novi materijal, pjesmu i video pod nazivom “Serotonia”. “Serotonia” je autobiografske prirode pri čemu pjevač benda, Johnny, opisuje kako sanja o odlasku iz New Yorka u Hollywood gdje će se družiti sa zvijezdama, napušavati s Lanom del Rey, plesati s Elizabeth Taylor i žicati cigaretu od Caryja Granta. No iako je Johnny u New Yorku okružen snijegom, a u Kaliforniji suncem, Hollywoodski se glamur dovodi u pitanje činjenicom da se frontmenove sanjarije odvijaju u pustinji među napuštenim namještajem i vozilima.

Pjesma svakako zvuči kao da je ovaj mladi rock trio na odličnom putu prema uspjehu, a sadrži i nešto što je Johnny na njihovoj Facebook stranici opisao kao “Epic Pink Floyd-ish instrumental shit”, što možete i sami poslušati u videu ispod.