fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Hexvessel objavili video za "When I Am Dead"

Hexvessel objavili video za “When I Am Dead”


Century Media Records i finski rockeri Hexvessel objavili su novi video povodom početka svoje europske turneje izvan Finske.

Nakon što su videom zaCosmic Truth proslavili ovozemaljske ljepote kroz niz prekrasnih snimki osamljenih pejzaža, zalazaka sunca i polarnih svjetlosti, u videu za “When I Am Dead” predstavili su svoj interes za egzistencijalna pitanja. U spotu se članovi benda voze u autu, prvo na Zemlji, a kasnije i kroz svemir. Njihova vožnja isprekidana je trippy isječcima benda kako sviraju svoje instrumente unutar automobila te snimkama Zemlje iz svemira i prirode koja raste.

Pjevač i gitarist Mat McNerney na službenoj je Facebook stranici benda objasnio: “Priroda prevladava. Mi nikada ne umremo, samo mijenjamo svoj oblik. Mi smo ugljen star milijunima godina koji putuje kroz svemir na prastarom kamenu.”

“When I Am Dead” samo je jedna u nizu psihodeličnih pjesama koje se mogu čuti na njihovom najnovijem albumu “When We Are Death” koji će Hexvessel predstaviti srpskoj publici početkom travnja u Beogradu.