-

Guns N’ Roses rade na nečemu što bi mogao biti novi album

Da li će legendarna hard rock grupa iz Los Angelesa, Guns N’ Roses snimiti novi album, pitanje je koje muči kritičare, ali i fanove širom sveta, još od ponovnog okupljanja Axla, Slasha i Duffa zarad svetske turneje Not In This Lifetime Tour, koja je započela 2016. godina, a okončana 8. decembra 2018. godine, koncertom na Aloha stadionu u Honolulu, Havai.

Do danas je često puta objavljivana vest da su Gunsi u muzičkom studiju i da rade na materijalu za novi studijski album, o čemu svedoči i izjava gitariste Slasha, data za australijanske medije prošle godine, u kojoj je naveo da je bend u procesu dogovora oko materijala, te da se ideja oko cele stvari javila kao reakcija na uspešnu svetsku turneju.

Sveže vesti o novom albumu „najpopasnijeg benda na svetu“ dala je žena basiste Duffa McKagana, Susan Holmes McKagan, u razgovoru za emisiju „Appetite for Distortion„.

Naime, na pitanje da li bend radi na novom materijalu, ona je odgovorila da je čula deo snimljenog materijala i da je oduševljena onim što je čula, ali da više od toga ne može da saopšti za javnost.

Glasine o novom albumu proneo je i basista Duff McKagan, koji je, u razgovoru za Guitar.com, rekao da je deo materijala snimljen, ali da je rano reći da li će isti biti uobličen u novi album.

Da podsetimo, bend Guns N’ Roses izdao je svoj poslednji album “Chinese Democracy” 2008. godine. To je bio šesti po redu studijski album i prvi sa Akslom kao jedinim članom iz originalne postave.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo