fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Grupa Low najavila novi album

Grupa Low najavila novi album

LowAmerički indi rok bend Low objavio je pesmu “No Comprende“, ali je najavio i novi album “Ones and Sixes” koji izlazi 11. septembra.

Pevač Alan Sparhawk o novom albumu kaže: “Bili smo pozvani da radimo u studiju u Dulitu, pošto je to bilo blizu kuće odlučili smo da prihvatimo poziv. Mesecima kasnije nakon produkcije pesama za grupu Trampled by Turtles, BJ Burton i ja smo oslučili da napravimo novi album za grupu Low. Radeći po 2, 3 dana nedeljno nismo imali mnogo vremena za razmišljanje i dvoumljenje oko izbora pesama, tako da je ovaj novi album ona cela neukroćena istina”.

Ovo je jedanesti studijski album grupe, a prvi posle albuma “The Invisible Way” iz 2013. godine. Novi album podseća na sve prethodne svojim zvukom, pun je spiritualnosti i emocija koje su vezane što za muziku što za intimne veze članova grupe.

Mimi Parker objašnjava: “Na neki način ovaj album zvuči kao svaki prethodni, međutim kroz pesme se tačno uočava kada je ona naša prepoznatljivost postala nešto drugo, nešto novo.”