-

NaslovnaVestiVesti iz svetaGorillaz podelili novu digitalnu priču "The Book Of 2D"

Gorillaz podelili novu digitalnu priču “The Book Of 2D”

Kao najavu za svoj predstojeći album, britanski bend Gorillaz je, u vidu kratkih multimedijalnih priča, otkrio je sve što se nedavno dešavalo cenralnim likovima benda. Prve priče su nosile nazive The Book Of Noodle, The Book Of Russel i The Book Of Murdoc, a sada su uradili isto sa najnovijom pričom pod nazivom The Book Of 2D.

U ovoj priči saznajemo da se pevač pomenutog benda sakrio u svojim podvodnim odajama nakon napada na Plastic Beach, zatim kako biva progutan od strane kita koji ga, nakon nekog vremena, ostavlja samog i nasukanog na obali na kojoj provodi nekoliko meseci, sve dok ga ne spasi avion koji je leteo duž obale. Nakon što je shvatio da je, u stvari, proveo godinu dana na ostrvu Guadalupe, 2D je odleteo kući, u London, gde se konačno ponovo sastao sa svojim kolegama, Murdocom, Russelom i Noodleom.

Čovek koji stoji iza benda Gorillaz, Damon Albarn, prošlog meseca je izjavio da je za završetak novog albuma potrebno još dve nedelje, ali detalji oko datuma izlaska, kako albuma, tako i singlova, još uvek nisu poznati.

Save