fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Gorillaz podelili novu digitalnu priču "The Book Of 2D"

Gorillaz podelili novu digitalnu priču “The Book Of 2D”

Kao najavu za svoj predstojeći album, britanski bend Gorillaz je, u vidu kratkih multimedijalnih priča, otkrio je sve što se nedavno dešavalo cenralnim likovima benda. Prve priče su nosile nazive The Book Of Noodle, The Book Of Russel i The Book Of Murdoc, a sada su uradili isto sa najnovijom pričom pod nazivom The Book Of 2D.

U ovoj priči saznajemo da se pevač pomenutog benda sakrio u svojim podvodnim odajama nakon napada na Plastic Beach, zatim kako biva progutan od strane kita koji ga, nakon nekog vremena, ostavlja samog i nasukanog na obali na kojoj provodi nekoliko meseci, sve dok ga ne spasi avion koji je leteo duž obale. Nakon što je shvatio da je, u stvari, proveo godinu dana na ostrvu Guadalupe, 2D je odleteo kući, u London, gde se konačno ponovo sastao sa svojim kolegama, Murdocom, Russelom i Noodleom.

Čovek koji stoji iza benda Gorillaz, Damon Albarn, prošlog meseca je izjavio da je za završetak novog albuma potrebno još dve nedelje, ali detalji oko datuma izlaska, kako albuma, tako i singlova, još uvek nisu poznati.

Save