-

NaslovnaVestiVesti iz svetaGang of Four imaju novu pesmu

Gang of Four imaju novu pesmu

Slavni britanski bend Gang of Four objavio je pesmu „Ivanka (Things You Can’t Have)„.

Pesma je sa njihovog najnovijeg EP-ja „Complicit„.

„Ivanka (Things You Can’t Have)“, je o Ivanki Trump, a u tekstu pesme su uključene njene izjave poput: „Ne znam šta znači biti skriven. Videla sam kako tata radi naporno za novac. Tata voli žene i veruje u porodicu“.

„Članovi porodice Trump su jako zanimljivi, način na koji predstavljaju politiku i ideologije je neophodno opisati“, rekli su u saopštenju za medije Andy Gill i Ben Hiller.

Gang of Four svoju karijeru počeo je kultnim debi albumom “Entertainment!” koji mnogi svrstavaju visoko na listi najboljih albuma punk i postpunk ere. Sličan uspeh ostvarili su i drugim albumom “Solid Gold”, kao i EP-jevima “Yellow” i “Another Day / Another Dollar”. Treći “Songs Of The Free” iz 1982. godine doneo je “I Love A Man In A Uniform”. Nakon albuma “Hard” iz naredne godine, grupa je u sledećih 20 godina objavila svega dva izdanja (“Mall” 1991. godine i “Shrinkwrapped” 1995. godine), a povratak je označio izlazak ponovo snimljenih pesama na ploči “Return The Gift”, 2005. godine.  Album “Content” izašao je 2011. godine,  a “What Happens Next”  2015. godine.