-

Gang of Four imaju novu pesmu

Slavni britanski bend Gang of Four objavio je pesmu „Ivanka (Things You Can’t Have)„.

Pesma je sa njihovog najnovijeg EP-ja „Complicit„.

„Ivanka (Things You Can’t Have)“, je o Ivanki Trump, a u tekstu pesme su uključene njene izjave poput: „Ne znam šta znači biti skriven. Videla sam kako tata radi naporno za novac. Tata voli žene i veruje u porodicu“.

„Članovi porodice Trump su jako zanimljivi, način na koji predstavljaju politiku i ideologije je neophodno opisati“, rekli su u saopštenju za medije Andy Gill i Ben Hiller.

Gang of Four svoju karijeru počeo je kultnim debi albumom “Entertainment!” koji mnogi svrstavaju visoko na listi najboljih albuma punk i postpunk ere. Sličan uspeh ostvarili su i drugim albumom “Solid Gold”, kao i EP-jevima “Yellow” i “Another Day / Another Dollar”. Treći “Songs Of The Free” iz 1982. godine doneo je “I Love A Man In A Uniform”. Nakon albuma “Hard” iz naredne godine, grupa je u sledećih 20 godina objavila svega dva izdanja (“Mall” 1991. godine i “Shrinkwrapped” 1995. godine), a povratak je označio izlazak ponovo snimljenih pesama na ploči “Return The Gift”, 2005. godine.  Album “Content” izašao je 2011. godine,  a “What Happens Next”  2015. godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo