-

NaslovnaVestiVesti iz svetaFoo Fightersi odlažu "Van" turneju

Foo Fightersi odlažu „Van“ turneju

Turneja povodom 25 godina postojanja Foo Fightersa, koja je trebalo da otpočne ovog aprila, zbog pandemije korona virusa biće odložena za kasnije mesece 2020.

„Van Tour“ obuhvata 11 koncerata u gradovima u kojima je bend nastupao tokom svoje prve ikad turneje, još 1995. Datumi za Oklahoma Siti, Albukerki i Feniks su već pomereni za decembar, dok će ostali biti uskoro objavljeni. U saopštenju, frontmen Dave Grohl je objasnio da zdravlje i bezbednost svojih fanova stavljaju na prvo mesto.

Nastupati sa čarapom punom slomljenih kostiju je jedna stvar, ali nastupati kada su vaše zdravlje i bezbednost ugroženi je drugo…

Zdravo, ovo je Dave. Sećate me se? Onaj lik koji nije hteo da odloži nastup ni kad je prokleta noga htela da mu otpadne? Nastupati sa čarapom punom slomljenih kostiju je jedna stvar, ali nastupati kada su vaše zdravlje i bezbednost ugroženi je drugo… Je*eno vas volimo. Stoga, hajde da ovo uradimo kako treba i da pomerimo nastupe. Album je gotov i prokleto je sjajan. Svetla i bina su spremni u kamionima. Istog momenta kada dobijemo zeleno svetlo, doći ćemo da porušimo sve kao što to uvek radimo. Obećavam. A sada idite perite ruke.

Najnovije vesti

Izdvajamo