-

NaslovnaVestiVesti iz svetaFilm Bill & Ted: Face The Music uskoro u bioskopima

Film Bill & Ted: Face The Music uskoro u bioskopima

Bill and TedVratili su se! Čuveni filmski dvojac, koji čine rockeri u pokušaju, vraća se na veliko platno u trećem nastavku kultnog filmskog serijala „Bill and Ted„, koji nosi naziv „Bill & Ted Face The Music„, a koji će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji, u avgustu ove godine.

Kao i prethodni filmovi iz serijala,  „Bill & Ted’s Excellent Adventure“ iz 1989. godine i  „Bill & Ted’s Bogus Journey“ iz 1991. godine, i treći nastavak je okupio staru i proverenu ekipu, na čelu sa Keanu Reevesom  i Alexom Winterom, koji tumače glavne aktere Billa i Teda, a tu je i nezaboravni Williama Sadler, koji je ponovo obukao crni plašt i poneo kosu, kao „Smrt“!

Mali teaser filma: Svima dobro poznati rockeri, Bill i Ted, i dalje na svom putu da postanu svetski poznate rock zvezde, zašli su u srednje godine, ali im se život menja kada ih posetilac iz budućnosti upozori da je svet na ivici propasti i uništenja, i da je jedini spas za čovečanstvo njihova muzika. Ovo je povod da čuveni dvojac ponovo zasvira svoje air gitare i pođe na spasilačku misiju sveta. Na ovom opasnom putu imaće pomoć porodice, starih prijatelja, i nekoliko legendi iz sveta muzike.

Film je režirao Dean Parisot (Galaxy Quest), scenario potpisuju Chris Matheson i Ed Solomon, scenaristi prethodna dva filma o Billu i Tedu, dok su producenti Scott Kroopf, Alex Lebovici, i Steve Ponce.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo