-

Fatboy Slim ima novi singl

Legendarni britanski DJ i producent Fatboy Slim objavio je novi singl „Where U Iz„, četiri godine nakon velikog hita „Eat, Sleep, Rave, Repeat“.

Pionir big beata već je ranije u svojim setovima vrtio nedovršenu stvar koja se tada zvala „Where You Iz“, a 2015. njene je kanale prepustio javnosti kako bi svi znatiželjni producenti amateri pokušali napraviti svoju verziju pjesme. Tada je Fatboy na Soundcloudu izbacio i četiri odabrana miksa trake prepravljene po guštu producenata iz četiri različite britanske regije.

Hit s nastupa sada je dobio modificirano ime u „Where U Iz“ i novo old school ruho s funky beatom, a ostao mu je prepoznatljivi lyric sample „Where you is, is where you at, but you can’t beat that with a baseball bat“ koji korijene vuče iz starih hip-hop dragulja.

Ovakav svježi comeback Fatboy Slima stiže u najbolji trenutak – taman dovoljno rano da ga apsolviramo do početka festivalske sezone kada stiže na umaški Sea Star festival. Elektronski hitmaker vraća se u Stella Maris 27. svibnja. Norman Cook predvodi dosad objavljen impresivan popis izvođača festivala koji uključuje The Prodigy, Paula Kalkbrennera, Modestep, Pendulum (koji dolaze s DJ setom), Elemental, Brkove, Jonathan, Kišu metaka, Sassju, Bad Copy i mnoge druge. Sea Star festival prvi je festival u sklopu EXIT Ljeta ljubavi, koji se održava 26. i 27. svibnja u umaškom kompleksu Stella Maris.

Najnovije vesti

Izdvajamo