-

Evanescence singlom Wasted On You najavio novi album

EvanescenceAmerička rock grupa Evanescence, objavila je singl pod nazivom „Wasted On You„, kao najavu svog novog albuma „The Bitter Truth„, ćije izdavanje se očekuje u toku 2020. godine.

Kako je prethodni album grupe Evanescence, sa istoimenim nazivom, snimljen 2011. godine, album „The Bitter Truth“ prvi je studijski album snimljen nakon diskografske pauze od 9 godina.

Pesma „Wasted On You“, nastala je u uslovima izolacije u kućnim uslovima, usled pandemije virusa Covid – 19. Kako su čanovi benda bili uskraćeni za rad u muzičkom studiju, bili su prinuđeni da svoj životni prostor preurede u improvizovani muzički studio, te da svoje muzičke deonice snime na računar ili mobilni telefon, a zatim ih pošalju reditelju PR Brownu, kako bi ih uobličio u kompletnu muzičku numeru.

Svaki član benda je učinio snimak izvedbe svoje muzičke deonice, putem kamere i  telefona, uz pomoć i podršku članova porodice, a zatim je reditelj PR Brown spojio prikupljeni materijal u muzički spot. Bend je sjajno dočarao osećaj melanholije usled izolacije, pa se pesma „Wasted On You“, iako nema za temu život u vreme Coronavirusa, odlično uklopila u ceo ambijent u kojem je nastala.

Najnovije vesti

Izdvajamo