-

Evanescence objavili drugi singl sa predstojećeg albuma

Evanescence

Evanescence su podelili drugi po redu singl sa svog predstojećeg albuma, „The Bitter Truth“. Numera „The Game Is Over prati vodeći singl „Wasted on You“, koji je objavljen krajem aprila ove godne.

„Ova pesma je govori o tome kada vam se smuči da glumite nešto što niste. O maskama koje nosimo u prisustvu drugih, kako bi njima bilo prijatnije, unutrašnjim osećanjima koja se u potpunosti razlikuju od onoga što prikazujemo spolja, sve u cilju da bismo se uklopili u granice onoga što je društveno prihvatljivo ili onoga što vas neće načiniti previše neprijatnim ili previše čudnim u društvu“, navodi frontmenka Amy Lee.

Dodala je kako novi singl ujedno predstavlja i svojevrsno obećanje njoj prema samoj sebi, da će biti bliža svojoj iskonskoj unutrašnjosti i da se neće suzdržavati, jer se više ne može ni obuzdati. Navodi kako je to za nju takođe i molitva da postane bolja, da se ne oseća tako pogrešno, potisnuto i povređeno iznutra.

Novi album, koji će biti njihov prvi materijal još od istoimenog „Evanescence“ iz 2011, još uvek nema zvaničan datum objave, ali možemo očekivati propratni spot za „The Game Is Over„, već u petak, 3. jula.

Najnovije vesti

Izdvajamo