-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Emma Ruth Rundle (Marriages) najavila novi album

Emma Ruth Rundle (Marriages) najavila novi album

MarriagesPevačica i gitaristkinja benda Marriages, i ranije Red Sparrowes, Emma Ruth Rundle najavila je svoj drugi solo album “Marked For Death”. Album će objaviti za izdavačku kuću Sargent House 30. septembra. Prvi singl, istog naziva kao i album, možete poslušati na kraju vesti.

Emma Ruth Rundle je široj publici poznata iz bendova Marriages i Red Sparrowes, a takođe ona iza sebe ima jedan solo album iz 2014. godine “Some Heavy Ocean”. Na tom solo albumu ima sličnu mračnu atmosferu kao i u bendovima sa kojima radi, samo je malo emotivnija. Sprska publika bila je u prilici da uživa u njenoj muzici sa bendom Marriages prošle godine kada su bili predgrupa bendu Wovenhand. Na njihovoj ovogodišnjoj jesenjoj turneji ona će opet biti predgrupa, ali ovog puta solo. Nama najbliži je koncert u Budimpešti.

Za pesmu “Marked For Death” kaže da je to prva pesma koju je napisala za novi album. Dalje ona navodi “To je poražavajuća ljubavna pesma u principu: od samo-preziruće alkoholičarke do njenog prijatelja koji je jednom bio potpuno slomljen, izgubljen i mentalno bolestan.”

Save