Elvis Kostelo otkazao turneju zbog operacije karcinoma

Britanski muzičar Elvis Kostelo, otkazao je ostatak svoje evropske turneje zbog operacije, kako on navodi, “malog, ali veoma agresivnog” malignog tumora. Nije saopštio koji mu je rak tačno dijagnostikovan, ali je on rekao poštovaocima njegovog rada na internet stranici nakon otkazivanja turneje – “Moj duh je bio i više nego voljan za brzim oporavkom, ali moram da prihvatim da će potrajati duže nego što bih to želeo, kako bih mogao da povratim punu snagu.” Međutim, priznao je da se na koncertima u Antwerpu, Glyndeu, Newcastleu i Amsterdamu mučio i dosta umarao, ali da mu je publika pomogla da izdrži.

Kostelo je takođe otkrio da će njegov novi album biti objavljen u oktobru mesecu ove godine. Naveo je da će se vratiti prvom prilikom, kako bi svirali tu muziku, ali i sve omiljene pesme njihove publike, koje imaju veliki značaj za njih. Cenjeni muzičar zaključuje da trebamo da budemo uvek kraj naših najbližih i da kroz svakodnevan razgovor sa prijateljima otkrijemo da nismo sami.

Što se tiče njegove bolesti, dao je dobar savet svima – “Potražite na vreme pomoć vašeg lekara, ako sumnjate na bilo šta. Ako delujete brzo, možda ćete sebi i spasiti život. Verujte mi, bolje tako, nego da igrate rulet.” Da napomenemo, Elvis Kostelo je u junu otpočeo svoju letnju turneju, a nastupe je morao otkazati u Hrvatskoj, Autriji, Velikoj Britaniji, Norveškoj i Švedskoj. Izvinio se svima koji su kupili karte za koncerte u Puli, Mančesteru, Grazu, Beču, Tysnesu i Rattviku i rekao da će te osobe dobiti povratak novca na istim mestima gde su ih kupili.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.