-

NaslovnaVestiVesti iz svetaElton John domaćin humanitarnog virtuelnog koncerta za Ameriku

Elton John domaćin humanitarnog virtuelnog koncerta za Ameriku

Elton JohnU nedelju uveče, proslavljeni kantautor Elton John bio je domaćin virutelnog humanitarnog događaja pod nazivom “iHeart Living Room Concert for America” gde su nastupali mnoge svetske zvezde poput Billie Eilish i Davida Grohla, između ostalih.

Dugo očekivani koncert organizovan je u poslednjem minutu kao zamena za originalno zakazani događaj iHeart Radio Music Awards. Emitovanje na FOXu proteklo je bez reklama, a livestream je trajao više od jednog sata. Kao što samo ime sugeriše, muzičari su svirali uživo iz njihovih dnevnih soba, a koncert je posvećen doktorima, medicinskim sestrama, naučnicima i volonterima koji se bore sa epidemijom korone.

Nakon uvodnih reči domaćina, Grohl je izveo pesmu “My Hero” njegovog sastava Foo Fighers, zatim su Billie i njen brat Finneas udružili snage za “bad guy”, dok je Billie Joe Armstrong iz sastav Green Day odsvirao “Boulevard of Broken Dreams”.

Povrh toga, Mariah Carey je otpevala “Always Be My Baby”, Camila Cabello i Shawn Mendes u duetu su izveli “Oh My, a Sam Smith je sve začinio sa “How Do You Sleep?”. Lady Gaga i Lizzo su se, takođe, pojavile tokom trajanja livestreama.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo