fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Devin Townsend pokreće donatorsku kampanju

Devin Townsend pokreće donatorsku kampanju

Kanadski muzičar Devin Townsend pokrenuo je donatorsku kampanju za nadoknadu isplate koju neće dobiti usled odlaganja svoje severnoameričke turneje.

Hej svi,

Znam da je trenutak, bez sumnje, krajnje neprikladan da ovo tražim, jer sam siguran da svi pokušavamo da dokučimo kako da preživimo ova teška vremena, ali otkazivanje moje skorašnje turneje je imalo značajne finansijske implikacije i nemajući nikakvu ideju kako da zaradim u narednom periodu, molim vas za pomoć u izdržavanju moje porodice, uz mogućnost da nastavim da radim na novim muzičkim idejama. 

Kao i sa svakom značajnom turejom, investicije u dobar koncert sa fantastičnom ekipom i bendom su ogromne. Rasveta, video bimovi, autobusi, radne vize, proizvodnja merch-a, logistika, internacionalni letovi i gomila drugih stvari koje zahtevaju finansijsku potporu, a onda kada se turneja otkaže usled restrikcija vlade, nema osiguranja da išta od toga pokrije. Kao što se mnoge moje kolege (i ljudi uopšte, naravno) suočavaju trenutno sa istim problemima, to znači da imam poteškoća da održim biznis.

Ako se mučite (kao većina nas), molim vas ne obraćajte pažnju na ovu molbu, ali ako imate ikakvog viška, zaista bih cenio tu pomoć.

Pre svega, budite dobro u narednim mesecima.

Ljubav i svetlost, i hvala vam iz dubine srca.

Devin

Najnovije vesti

Izdvajamo