-

Destruction objavili live album sa novom postavom

Nemačke thrash metal legende i jedni od predstavnika velike nemačle teutonic četvorke, Destruction, objavili su live album sa novom postavom, odnosno novim članovima – Damirom Eskićem na mestu gitariste i Randyjem Blackom na mestu bubnjara, koji sa osnivačem, pevačem i basistom benda, Schmierom, i gitaristom Mikeom, posle dugog niza godina ponovo čine četvoročlanu ekipu.

Album je objavljen 8. maja pod nazivom „Born To Thrash“, a na njemu se nalazi koncertni materijal sa nastupa benda na nemačkom PartySan festivalu tokom 2019. godine, kada su promovisali svoj novi album „Born To Perish“. Novo live izdanje je trenutno dostupno na digitalnim platformama, a od 17. jula će biti dostupno i na CD-u, crnom vinilu, crvenom transparentnom vinilu i picture vinilu, na kojem će biti sadržana specijalna svetska mapa sa obeleženim nastupima benda od strane fanova, koji su takođe dali doprinos ovom albumu.

Ideja za ovaj album je, kako kaže Schmier, došla sasvim spontano, usled novonastale situacije sa korona virusom i nemogućnošću metal fanova da idu na koncerte, niti da isti uopšte budu održani. Ovo je bio pokušaj benda da svojim obožavateljima „isporuči“ dozu kvalitetnog metala u živom izdanju, dok se stvari ne vrate u normalu i ustaljene tokove.

Born To Thrash je pod etiketom čuvene izdavačke kuće Nuclear Blast, a jedan od prvih video singlova sa njega koji je bend objavio, „Curse The Gods“, nalazi se na kraju teksta.

Najnovije vesti

Izdvajamo