-

Depeche Mode tajanstvenim odbrojavanjem nagoveštava novu muziku

Depeche ModeDepeche Mode su na svojoj internet stranici objavili časovnik koji odbrojava, verovatno do prvog singla sa njihovog nadolazećeg albuma „Memento Mori“.

Na njihovom službenom Instagram profilu jedina je objava upravo za odbrojavanje koje je krenulo od ukupno sedam dana i otkucava, sekundu po sekundu, do 23 sata sledeće subote, 4. februara. Uz objavu na Instagramu stoji: “Vreme je prolazno, videćemo šta donosi.”

Ukoliko kliknete na web stranicu benda, odbrojavanje je propraćeno obrascem u kojem se od obožavatelja traži da ispune svoje ime i adresu stanovanja. Ako to učinite, dočekaće vas poruka zahvalnice za “prijavu”, kao i veze za prethodno spremanje muzike na streaming platformama. Depeche Mode još nisu potvrdili hoće li to biti singl, sam “Memento Mori” ili nešto sasvim drugo.

Nova ploča trebalo bi da se pojavi 17. marta preko Columbia / Mute etiketa. Biće to prvi album benda u poslednjih šest godina, nadovezujući se na “Spirit” iz 2017., kao i prvo izdanje nakon smrti osnivača Endija Flečera. Klavijaturista je prošlog maja preminuo u 60. godini.

“Memento Mori” najavljen je prošlog oktobra zajedno sa detaljima masivne svetske turneje u sklopu koje će nastupiti i u zagrebačkoj Areni u julu.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo