-

NaslovnaVestiVesti iz svetaDepeche Mode dolaze u Ljubljanu i Budimpeštu; novi album naredne godine

Depeche Mode dolaze u Ljubljanu i Budimpeštu; novi album naredne godine

Depeche Mode
Synth-pop velikani, Depeche Mode, objavili su detalje u vezi sa njihovim novim albumom koji se zove “Spirit”, kao i u vezi sa velikom evropskom turnejom naredne godine, u okviru koje će 14. maja posetiti i Ljubljanu, a 22. maja Budimpeštu.

Album “Spirit” biće 14. studijsko izdanje u karijeri benda i dolazi nakon tri godine pauze i ploče “Delta Machine”. Za sada je poznato da će biti objavljen u proleće sledeće godine, a produkcije potpisuje James Ford.

“Izuzetno smo ponosni na zvuk i energiju ploče Spirit i veoma smo uzbuđeni zbog povratka na turneju kako bismo je podelili sa našim obožavaocima širom sveta”, izjavio je Dave Gahan.

Pored toga, najavljena je i saradnja sa fotografom i rediteljem Antonom Corbijnom kada je u pitanju vizuelni izgled i albuma i turneje koja će obuhvatati 32 koncerta u 21 državi.

Turneja će početi 5. maja u Švedskoj; 14. maja Depeche Mode će svratiti u prestonicu Slovenije, u hali Stožice, a 22. maja u Budimpešti, u Groupama areni. Ulaznice za oba koncerta u prodaji su od 21. oktobra.

Save