-

Daft Punk ponovo objavljuje ‘Random Access Memories’ povodom 10 godina od originalnog izdanja

Daft Punk

Kritički hvaljeni album “Random Access Memories” dua Daft Punk  doživeće reizdanje 2023. u čast 10. godišnjice projekta, objavio je sastav putem zvaničnog Twitter naloga.

Novo izdanje albuma koji je osvojio Gremi za album godine 2014., uključivaće 35 minuta dodatnog materijala na devet pesama, uključujući neobjavljene demo snimke i studijske snimke. Fanovi će moći da biraju između dva različita formata: dvostrukog CD izdanja ili vinilnog seta sa tri ploče. CD set će uključivati digitalnu knjižicu od 20 stranica, dok će vinilni set uključivati poseban poster Lose Yourself to Dance i knjižicu od 16 stranica. Prvi put u istoriji, Atmos miks originalnog albuma biće dostupan na streamingu.

Pesme na albumu uključuju singlove “Get Lucky” (dobila Gremi za snimku godine 2014.) i “Lose Yourself to Dance,” oba sa Farelom Vilijamsom, kao i “Instant Crush” sa Džulijanom Kazablankasom iz sastava The Strokes, “ Doin’ It Right” i Give Life Back to Music.”

Objavljen u maju 2013., “Random Access Memories” proveo je ukupno 54 nedelje na listi Billboard 200, uključujući dve nedelje na prvom mestu. Glavni singl “Get Lucky” proveo je pet nedelja na 2. mestu Billboard Hot 100.

Najnovije vesti

Izdvajamo