-

Courtney Love u ulozi Mary “Kitty” Menendez

Courtney Love

Čuvena američka rok pevačica, poznata kao frontmenka grupe “Hole”, i izabranica Kurta Cobaina, Courtney Love, još jednom se oprobava u ulozi glumice.

Premijera filma “Menendez: Blood Brothers”, je zakazana desetog juna, kad će biti prikazan na američkoj mreži Lifetime.

Courtney je dobila glavnu ulogu, kao Mary “Kitty” Menendez, žena koja pored nasilnog muža, i dvoje dece, se okreće drugoj strani, konstanim zabavama koje pravi, pokušavajući tako da pobegne od realne slike stvari koje se dešavaju u njenoj porodici. To će sve kulminirati u ubistvo u kom je sama Mary žrtva, ubijena od strane svoja dva sina. Srž ove cele priče, režisera Fenton Baileya i Randy Barbatoa, nije u samom ubistvu, već u dugogodišnjoj torturi i nasilju koja dva brata trpe od strane oca, a koji je zanemaren sa majčine strane. Završivši u zatvoru, postavlja se pitanje da li je bilo ikakvog drugog načina i izlaza iz tog tragično proživljenog i mračnog života.

Sama priča se bazira na polemici o nasilju i daje uvid u celu tu mukotrpnu mašineriju koju deca u filmu proživljavaju. Ovom pričom, režiseri pokušavaju da ukažu ljudima na ozbiljnost ove teške tematike kojom se bave.

A da li je Courtney uspela da se izbori sa ulogom glavnog lika? Videćemo uskoro…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ik_5dZy0C3s&w=560&h=315]

Najnovije vesti

Izdvajamo