-

NaslovnaVestiVesti iz svetaČlanovi Daft Punka najavili solo projekte

Članovi Daft Punka najavili solo projekte

Daft PunkOtprilike mesec dana nakon što su objavili da se razilazeDaft Punk članovi, Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo dali su službenu izjavu u kojoj najavljuju samostalne projekte.

Bangalter će pokrenuti novu izdavačku kuću, a sopstveni materijal objavljivaće pod pseudonimom Roulette. Ime je referenca na njegov kultni lejbel Roulé, putem kojeg je objavljivao krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih.

“Na etiketi Roulette naći će se moja muzika kao i ona koju stvaraju moji prijatelji koji takođe žele brzo i spontano da stvaraju klupsku muziku na vinilu. Takođe ću se vratiti DJ-ingu, ali isključivo Roulette stvari i to u malim klubovima, odakle je sve i krenulo”, rekao je Thomas.

Guy-Man će ponovno oživeti svoju ljubav prema live nastupima kroz novi projekat pod nazivom REVISION, koji bi trebalo da sadrži konceptualni album napravljen sa ekipom njegovih saradnika u poslednjih nekoliko godina, uključujući zvezde francuske Touch scene i američkog R’N’B i funka.

“Oduvek sam svirao u bendovima, tu mi je srce. Radio sam sa toliko izvrsnih muzičara i imam razne ideje o tome šta želim da postignem kroz format albuma, sada je došlo vreme da oživim ovu viziju”.

Najnovije vesti

Izdvajamo