-

NaslovnaVestiVesti iz svetaČlanovi benda Faith No More rade na novom zvuku

Članovi benda Faith No More rade na novom zvuku

Članovi američkog benda Faith No More rade na novom zvuku.

Bend se na muzičku scenu vratio 2015. godine, nakon 18 godina pauze, albumom „Sol Invictus“. Gitarista Roddy Bottum je u jednom intervjuu rekao da se članovi benda sastaju kako bi radili na novoj muzici ali da još uvek nema konkretnih planova za novi album.

„Ja periodično idem u San Francisko da radim na muzici sa momcima. Ono što mi radimo je jedinstveno, specijalno. Gde će otići sve to još se ne zna“, dodao je Bottum.

On je dodao i da niko od članova benda ne želi da okrene leđa muzici i da upravo pisanjem i razgovorom o muzici i pesmama pričaju i o budućnosti.

„Poslednji album nije bio lak za snimanje. Osećaj je bio odličan i bilo je odlično iskustvo da podignemo kreativnost na viši nivo. Bilo nam je potrebno to da bi snimili album. Proveli smo dosta vremena ponovo se upoznavajući“, rekao je Bottum o snimanju „Sol Invictus“.

Pevač Mike Patton je prošle godine u emisiji Full Metal Jackie rekao da je bend na pauzi i da ne vidi konkretan plan da se radi na novom materijalu. „Ako se desi moraće da dođe prirodno. Ali mislim da neće. Mada, videćemo, naučio sam da nikad ne kazem ne“, rekao je Patton.