Chelsea Wolfe objavila prvi single s nadolazećeg albuma “Abyss”

Chelsea WolfeOd 2013. godine američka kantautorica Chelsea Wolfe bila je na turneji sa Queens of the Stone Age, izdala film “Lone” i napisala pjesmu “Feral Love” za trailer trenutno najpopularnije HBO serije “Igra prijestolja”. Međutim, usprkos aktivnosti na glazbenoj sceni, njeni obožavatelji strepe u iščekivanju novog albuma “Abyss”.

Prošli tjedan objavljen je teaser za “Abyss” koji službeno izlazi 7. kolovoza i koji je njen četvrti, ali navodno i najmračniji i najintimniji album. Ovome svjedoči i prvi single “Iron Moon” objavljen 28. travnja na Soundcloud profilu diskografske kuće Sargent House odgovorne za produkciju čitavog albuma.

Pjesma “Iron Moon” napisana je u suradnji s Karlosom Ayalom, a prema riječima Wolfe, inspirirana je poezijom kineskog tvorničkog radnika koji je prošle godine počinio samoubojstvo.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/202838976″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”600″ iframe=”true” /]

Lista pjesama s albuma “Abyss”:

1. “Carrion Flowers”
2. “Iron Moon”
3. “Dragged Out”
4. “Maw”
5. “Grey Days”
6. “After the Fall”
7. “Crazy Love”
8. “Simple Death”
9. “Survive”
10. “Color of Blood”
11. “The Abyss”

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.