-

NaslovnaVestiVesti iz svetaBryan Adams o novom singlu i studijskom albumu

Bryan Adams o novom singlu i studijskom albumu

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Popularni kanadski kantautor Bryan Adams potvrdio je izlazak novog studijskog albuma pod nazivom Shine A Light. Izdanje se pušta u prodaju 1. ožujka, a tijekom veljače Adams započinje istoimenu koncertnu turneju po Kanadi, Australiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Novom Zelandu.

Među 12 pjesama s obilježjima rock, pop i R&B glazbe naći će se i Adamsov duet s američkom zvijezdom Jennifer Lopez. Glazbenik tvrdi da mu je bilo prekrasno surađivati s njom te da im se glasovi savršeno nadopunjuju. Naime, riječ je o budućem klasiku That’s How Strong Our Love Is.

Samo studijsko izdanje najavljuje i istoimeni singl Shine A Light. Pjesma je nastala u suradnji s Edom Sheeranom te je prvoklasni moderni pop-rock hit.

„Ed i ja nedavno smo se upoznali u Dublinu na jednom od njegovih koncerata i ostali u kontaktu. Jednog dana poslao sam mu ideju za refren i pitao ga želi li iz nje razviti čitavu pjesmu. Par dana kasnije poslao mi je nekoliko verzija koje je smislio, ne možete ni zamisliti kako je to dobro zvučalo“, tvrdi Adams o suradnji. Navedeni je singl hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu, a popis svih pjesama sa studijskog albuma dostupan je na sljedećoj listi:

1. Shine A Light
2. That’s How Strong Our Love Is ft. Jennifer Lopez
3. Part Friday Night, Part Sunday Morning
4. Driving Under The Influence Of Love
5. All Or Nothing
6. No Time For Love
7. I Could Get Used To This
8. Talk to Me
9. The Last Night On Earth (*CD/Cassette/Digital Only Track*)
10. Nobody’s Girl
11. Don’t Look Back
12. Whiskey In The Jar