-

NaslovnaVestiVesti iz svetaBryan Adams izdaje novi album

Bryan Adams izdaje novi album

Kanadski rok muzičar Bryan Adams izdaje svoj četrnaesti po redu studijski album, pod nazivom “Shine a light“.

Kako je navedeno na njegovom zvaničnom internet sajtu, album će se naći u prodaji 1. marta, i biće dostupan kako na vinilu, tako i na  CDu. Album “Shine a light” sadrži 13 pesama, uključujući i naslovnu numeru, koja je izdata kao singl, i za koju je snimljen spot.

Kao gost na albumu našla se pop pevačica Dženifer Lopez, sa kojom je Adams snimio duet za pesmu “That’s how strong our love is”, a koja je druga po redu naslovna numera na albumu. Zanimljivo je da će pesma “The last night on earth” biti dostupna na CD izdanju, kaseti i digitalnom nosaču zvuka,  dok će pesma “I hear you knockin” biti dostupna isključivo na vinilu.

Ako je suditi po objavljenom singlu “Shine a light”, album čije izdavanje predstoji jeste klasičan Brajan Adams album, nabijen emicijama i dobrim vibracijama.

Poslednji album pevač je izdao 2015. godine, pod nazivom Get Up, koji takođe sadrži 13 pesama. Period između prethodnog i najavljenog albuma, Brajan je, u saradnji sa dugogodišnjim tekstopiscom i prijateljem, Džimom Valansom, iskoristio sa rad na mjuziklu za Brodvej, koji je inspirisan čuvenim filmskim hitom “Pretty Woman” iz 1990. godine. U sklopu pozorišne turneje, Brajan je izvodio dve pesme:  “You and I” i “Together Forever”.