-

NaslovnaVestiVesti iz svetaBruce Dickinson na tviteru preslušava album Powerslave sa fanovima

Bruce Dickinson na tviteru preslušava album Powerslave sa fanovima

Pevač i frontmen legendarne heavy metal grupe Iron Maiden, Bruce Dickinson, pozvao je fanove da, putem tvitera, prisustvuju jedinstvenom događaju, koji će se desiti u Petak, 12. februara, sa početkom u 21 čas.

Naime, reč je o projektu “Tim’s Twitter Listening Party”, koji je pokrenuo Tim Burgess iz Indie rock benda The Charlatans, prilikom prvog karantina u martu 2020. godine, izazvanog Korona virusom.

Koncept je jednostavan. Korisnici tvitera preslušavaju albume u prisustvu umetnika koji su radili na albumima, uz mogućnost korisnika da dele mišljenja i postavljaju pitanja direktno autorima, koji imaju priliku da prisutnima odaju neke zanimljive podatke u vezi samih albuma.

Tako će, u petak, 12 februara, tviter biti mesto susreta korisnika i Bruca Dickinsona, koji će zajedno preslušati čuveni album grupe Iron Maiden iz 1984. godine, Powerslave, a sam Dickinson će voditi otvorenu diskusiju sa fanovima i otkrivati neke zanimljive trivije u vezi nastanka ovog ikoničnog albuma.

U pitanju je, simbolično, zabava (party) broj 666, a korisnici se međusobno povezuju upisom #timstwitterlisteningparty, na svom tviter nalogu.

Najnovije vesti

Izdvajamo