-

Brian May preživeo srčani udar

Brian MayGitarista grupe Queen, Brian May, nedavno je imao srčani udar. Ranije ovog meseca, slavni muzičar podelio je na svom Instagramu kako je povredio mišiće stražnjice dok je entuzijastično radio u bašti.

Zatim je u novom obraćanju, preko Instagrama, otkrio kako je išao na magnetnu rezonancu i dodatne preglede te se uspostavilo da je imao srčani udar. Detaljniji pregled u bolnici otkrio je ne samo da je poznati gitarista imao srčani udar, već i da ima tri začepljene arterije. May je rekao kako su mu neki preporučili operaciju srca, no on se odlučio za alternativu i ugradnju stenta.

O svojim bolovima nakon bavljenja baštovanstvom, May je dosta govorio na svom Instagramu. Preporučio je svima koji su stariji od šezdeset da obave angiografiju jer mu je ta dijagnostička pretraga pomogla da otkrije začepljene arterije.

Mada mu čitavo iskustvo nije bilo nimalo prijatno, Brian oseća olakšanje nakon što je “ušao u klub”, napisao je u Instagram objavi. Dodao je i kako je jake bolove u leđima osećao verovatno zbog pedesetegodišnjeg nošenja gitare na levom ramenu, ali tvrdi kako mu zbog toga ni najmanje nije žao.

Najnovije vesti

Izdvajamo